Onze garage

Van Harenstraat 88
ST-ANNAPAROCHIE

bELLEN

0614590486

Onze garage

Van Harenstraat 88
ST-ANNAPAROCHIE

Bellen

0614590486

vOLG ONS:

Wie ben ik?

Van Hobbyist tot specialst

Welkom bij dé auto expert van de Waadhoeke.

Met ruim 15 jaar ervaring als BMW specialist en daarnaast sterk ontwikkeld tot multimerk automonteur bent u bij AutoExpert Waltman aan het juiste adres met al uw autovragen.

Waar het allemaal begon als lasser en constructiebankwerker zorgde mijn voorliefde voor brommers, motoren en auto’s er uiteindelijk voor dat vakgarage AutoExpert Waltman een aantal jaar geleden werkelijkheid is geworden.

Zoals een vakman betaamd ben ik de eerste jaren als automonteur in de leer geweest bij verschillende garages. In de begin jaren in een universele garage. Bij vakgarage Hofstra leerde ik de kneepjes van het vak als het gaat om onderhoud, storing & diagnoses en complete motorrevisie.

De ervaring van lassen en constructiebankwerken was overigens in die tijd en nu nog steeds een mooie toevoeging. Hiermee realiseer ik namelijk binnen mijn eigen garage restauratiewerkzaamheden aan allerlei verschillende type auto’s.

Mijn grote passie is en was altijd BMW. Toen de mogelijkheid zich voordeed om me hierin te specialiseren en aan de slag te gaan bij Offenga BMW in Franeker, heb ik deze met beide handen aangegrepen. Ruim 12,5 hebben er zich veel mooie projecten voorgedaan. Van reguliere BMW 3-series, BMW 5-series en overige modellen tot complexe 6 cilinder en 8 cilinder motoren heeft me veel kennis en ervaring opgeleverd. Kennis welke ik zal blijven toepassen op de auto’s die binnen mijn eigen garage de revue passeren.

U kunt bij ons terecht voor alle type reparaties en onderhoud. Door een breed spectrum aan gereedschap en auto diagnose apparatuur verlaat uw auto mijn garage altijd volgens afspraak.

Met het openen van mijn eigen garagebedrijf heb ik een duidelijk doel voor ogen. Uw auto in topconditie tegen eerlijke, betrouwbare en begrijpelijke prijzen.